Sabadell x l'Educació Pública

Sabadell x l'Educació Pública

domingo, 14 de septiembre de 2014

Lluitem desde el primer dia

Lluitem des de el primer dia: Ni LEC, Ni LOMCE, Ni Retallades

El dia 15 és el primer dia de classes d'aquest nou curs 2014-15. Des de la Plataforma Sabadell per l’Educació Pública convidem a que els centres educatius de Sabadell comencin el curs amb actes reivindicatius per manifestar el nostre descontent amb l’actual política educativa (murals a les entrades explicant quines retallades patiu al vostre centre, cartelleria contra la LEC i la LOMCE, concentracions, manifest, casserolades, pancartes, fotos reivindicatives, samarretes grogues, assemblees, etc).

La proposta parteix de l'Assemblea de Docents i des de aquesta plataforma en defensa de l'educació pública hem decidit participar-hi. 

Participem perquè no volem ni la LEC ni la LOMCE que signifiquen un retrocés en la qualitat educativa per als estudiants i aboca al estudiant sense massa recursos econòmics a un futur laboral sense drets i amb sous baixos. També significa un empitjorament laboral per als professors, conserges...com la falta de substitucions des de el primer dia.

Sobretot recordar fer fotos de les actuacions que porteu a terme i enviar-les al nostre correu electrònic: sabadellxeducaciopublica@gmail.com

Totes les fotos enviades seran penjades al nostre blog 

I es farà un mapa al nostre blog, on es veuran tots els centres que participaran el primer dia de reivindicació als centres de Sabadell i del Vallès Occidental.

El primer dia de classe TOTHOM DE GROC!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario